Sijanti (Pappilankuja 7, Vantaa)

WGS84 LAT:60.285305 LON:24.989248 | ETRS-TM35FIN P:6684920 I:388797 | KKJ P:6687727 I:3388922
Avaa kartta Google Mapsissa Viikottaiset partiokertamme järjestetään omalla "partiokolollamme" osoitteessa Pappilankuja 7, 01510 Vantaa. Kololta löytyy kaksi kokoustilaa, molemmissa pöytätilaa noin 16 hengelle. Toisessa huoneessa on avonaisempi tila, joka soveltuu esimerkiksi leikkimiseen. Toisesta huoneesta taas löytyy pieni ATK-nurkkaus, joka sisältää tietokoneen, tulostimen ja skannerin.Saavu julkisilla Reittioppaan avulla Lisäksi kololta löytyy keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, uuni, juokseva vesi), WC- ja suihkutila sekä muutamia varastohuoneita. Piha-alueella erillinen puuvarasto/saunatila, joka on ainoastaan varastokäytössä. Lisäksi isolta tontilta ja lähiympäristöstä löytyy reippaasti tilaa ulkopeleille ja -leikeille. Alla isompi kartta sekä tarkka kopterikuva alueesta.

Iso kartta lähialueesta sekä tarkka kopterikuva.

Ajankohtaista

Partiovuosi 2016-2017 käyntiin!
PyLaRien johtajisto on nyt päättänyt syksyn toiminnasta ja käsitellyt jäsenjonon. Kaikille nykyisille jäsenille ja jäsenjonosta otetuille uusille jäsenille lähetetään s-posti, josta selviää mm. oma ryhmä. Jäsenjonoon voi ilmoittautua yhä liittymislomakkeella.

Liity postituslistalle
Pysy kartalla lippukunnan tapahtumista ja liity nyt postituslistalle. Liittyminen on helppoa ja vie vain hetken, voit myös poistaa itsesi listalta koska tahansa.

Aikuisia mukaan toimintaan!
Tarvitsemme toimintaamme mukaan lisää käsipareja, jotka takaavat sen, että lippukuntamme säilyy myös jatkossa elinvoimaisena ja mahdollisimman moni alueen lapsi ja nuori pääsee mukaan partiotoimintaan. Haluaisitko sinä liittyä PyLaReihin?